Väntar på min kamera...


..som jag skall få av min man, en försenad present ! Han tyckte att jag behövde det, så han får ha sin dyra kamera i fred. + att jag önskade mig detta ! Äntligen får ja en egen kamera =P
En sånhär. olympys.  14,0 megapiksers.
5x optinen zoom. och kostade endast 99 euro.
Men jag ville ha en svart...


Så. annars är jag för tillfället inte alls på blogghumör. Det är inte alls lika roligt att blogga mera, vet inte varför. Men kanske det kommer med åren. Huh. Idag har jag vari ledig. Bakat mockarutor till partyt nästa vecka, gjort klappagröt och vari på besök till massören. Har haft så spänd nacke och axlar. Hon mena nog att jag är väldigt spänd, så hoppas det hjälper nu.

Annars spenderar jag min tid mycket åt arbete nujust. Jobbar mkt. Nästan för mkt. Det blir så mycket att man är helt slut dom dagar man är ledig att man int orkar göra nått. Men på freda får jag lön, för 6 veckor. ca. 150 h, så va ska int det komma pengar. Som skall spara till resan. ! Skall först hitta en jacka, och nå skor åt mej. =P Jag lovar, resten skall sparas.

Mina blommor är färdi planterade och halva bänken sådd med frön. Så hoppas dom kommer upp sen om några veckor. Och att dom blir fina. Hoppas man lyckas med det !
Förra helgen fyllde vårt fadderbarn Amelia 3 år. huh, va stor hon blir. Blir å fara fira henne nu till helgen. Ja är ledig, tänk. En helg som jag är ledig. Härligt. Blir också kanske villan för första gången i vår till helgen. Den som lever får se. Sen nästa vecka blir det tupperware party här hos mej, (måste städa, m.m :/) och imorgon enjo party hos emma. Kanske !

Positivt denna gång.  The mission continues, hoping to reap the benefits.

Träningen lite åt sidan, som allt annat. Jobbet tar all min tid. Men med träningen, skall vi fara till Jeppis gym och kolla vad som finns där. Hoppas det finns nått roligt man kan börja med. 

Bye bye, nu ska ja äta nått hälsosamt. Sen å sova. Jobb imorgon. GONATT !


   


RSS 2.0